CONTACT

De Yogastudio ‘Bright by Maris’ bevindt zich aan Dorpsstraat 81, 2421AW te Nieuwkoop.

Wil je yoga zelf ervaren bij Bright by Maris? Bekijk dan het ROOSTER.

Ben je op zoek naar een Yin yoga docent? Stuur mij een appje of berichtje. Ik geef Yin yoga les op aanvraag of als invaller (bij ziekte of vakantie) bij yoga studio’s.

Wil je een één op één Yin yogales? Boek dan nu jouw PRIVÉ LES. (De les vindt plaats in de Bright by Maris studio of in overleg op locatie.)

Zoek je de perfecte locatie voor jouw zakelijke strategie/team sessies? Je kan de studio voor een dagdeel of hele dag huren (zie prijzen onder STUDIO). Ik kan tevens mijn zakelijke kennis en expertise combineren met Yin yoga door onderdeel te zijn van jouw zakelijke retraite. Ik vertel graag mijn persoonlijke verhaal en kan vanuit mijn e-commerce ervaring jouw team inspireren. Natuurlijk kan een Yin Yoga les tot de retraite behoren. Ik ontvang jouw team in mijn Yoga Studio aan de rand van de Nieuwkoopse Plassen zodat je even uit de dagelijkse werkomgeving kan stappen. Bel me, app me of stuur mij een e-mail zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wil je meer weten over mijn e-commerce ervaringen of wil je mij uitnodigen als spreker op jouw event? Bekijk dan ook mijn LinkedIn profiel.

VERTRAAG, WORD BEWUST & VERBIND – Door te vertragen gun je jezelf bewust de mogelijkheid om te ervaren wat er op dit moment is en hoe jij daarmee bent. Ik geloof dat alleen maar harder werken en presteren niet tot het gewenste resultaat zal leiden. Zowel in privé als in het werk. Het vraagt aandacht en op dit moment, in het nu, aanwezig zijn waarbij je vanuit je hart uiting geeft aan verlangens. Verlangens die niet beperkt worden door een oordeel, eerdere ervaringen of meningen van anderen.

Ik kom graag met je in contact om te sparren over de verlangens van jouw organisatie en wat jou (en jouw team) tegenhoudt om de verbinding aan te gaan met klanten waardoor je onderscheidend wordt.

Ik kom graag met je in verbinding om jouw lichaam meer rust te laten ervaren door Yin toe te voegen aan de Yang werkzaamheden, de Yang sporten en de Yang prestaties die je levert. Door kennis te maken met Yin zal dit ook van invloed zijn op de manier waarop jij jouw leven wil leiden.

Namasté

BRIGHT BY MARIS

Dorpsstraat 81, 2421 AW Nieuwkoop

mariska@brightbymaris.nl

0031 (0)62706 5364

KVK 87935422

BTW NL004510712B08